Bliv klippet i Hedehusene

Hos Diamond Cut tilbyder vi klip og styling i Hedehusene. Kom forbi og lad dig selv blive forkælet i rolige og hyggelige omgivelser.

Vi er klar på en god snak, mens du får klippet spidser eller transformeret din frisure til noget nyt.

Klipning til hele familien

Vi tilbyder dame, herre og børne klip, så du kan få klaret klipning til alle i familien et sted. Håret er tit en stor del af ens identitet, og derved ved vi hvor vigtigt det er at man har tillid til sin frisør.

Hos os er det dig og dit hår der er i centrum. Vi står klar med professionel og individuel rådgivning til hvordan din næste frisure kan se ud. Vi benytter udelukkende anerkendte brands og produkter, så du med garanti opnår et optimalt resultat. Hvis du drømmer om at få sundt hår, så lad os hjælpe dig med den rette behandling til dig.

Trænger du til en ny frisure, som er med på moden, så book tid allerede i dag hos Diamond cut, vi er eksperter i moderne frisure.
Afspil video

Book en tid til klipning i dag

Hvis du ønsker en tid til selvforkælelse til dig og dit hår, kan du med fordel kontakte os på telefon 46 59 49 49 eller booke en tid igennem vores booking system.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Afspil video

Klipning i hedehusene til skarpe priser

Hos Diamond Cut kan du altid forvente, at du får en flot klipning. Hvad end du har kort, mellemlangt eller langt hår.

Vi tilbyder skarpe priser på klipning. Du kan se vores priser til de forskellige ydelser her. Du har mulighed for at kombinere forskellige ydelser og få et afslag i prisen.

Du kan altid vide dig sikker på, at når du forlader Diamond Cut, er det med den ønskede frisure og hårlængde.

Det siger vores kunder

★★★★★

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook