Balayage

Leder du efter en frisør der kan tilbyde Balayage i Hedehusene og omegn? Hos Diamond Cut får du en skøn balayage. Vores salon ligger centralt i Hedehusene og ligger ikke langt fra stationen. Lad os give dig et nyt look med en flot balayage.

Hvis du allerede har balayage, men den trænger til en opfriskning, så kan vi også hjælpe med dette. Vi yder udelukkende kvalitetsbehandlinger, hvor servicen er i top. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig tilpas i vores salon. Vi møder dig altid med et smil og gennemgår sammen hvilket look du ønsker med din næste frisure.

Hvad er Balayage?

Du har sikkert tænkt over hvad balayage egentligt er. Navnet er en hentydning til den teknik man bruger når du får dit hår farvet. Det vil altså sige, at du med en balayage får påført hightlights i dit hår der placeres lidt tilfældigt. Formålet med denne teknik er at skabe et naturligt solkysset hår, ligesom hvis man har været på stranden og håret er blevet naturligt bleget af solen og havvandet.

Ordet balayage stammer fra Frankrig og betyder ”strøg” hvilket også er lige præcis den teknik der benyttes med denne hårfarve teknik. Det er en frihåndsteknik, hvor farven bliver påført med bløde penselstrøg, som er med til at skabe et langt mere naturligt look end med almindelige hårfarvnings teknikker.

Slut resultatet giver dig et strandlook med massere af markerede highlights, som er med til at skabe kontrast i dit hår, hvilket giver et smukt og flot spil, som giver dig et helt nyt og friskt look.

Bestil tid til balayage i Hedehusene

Vi kan hjælpe dig med alt lige fra at beslutte hvor fremtrædende eller knap så kraftige dine highlights skal være. Hos os er der nemlig rigeligt af muligheder, hvad end du ønsker at være meget blond eller blot få afbleget din nuværende hårfarve en smule.

Sammen kan vi helt sikkert finde dit næste look, der vil være med til at fremhæve din naturlige skønhed. Bestil tid allerede i dag og få lavet balayage i Hedehusene

Gå fra Diamond Cut med den flotteste Balayage i Hedehusene

Hos Diamond Cut har vi stor erfaring med at bruge teknikken, da denne type farveteknik er blevet mere populær i løbet af de seneste år. Vi gør rigtig meget ud af at skabe et look, som passer til dit udseende. Hvis du vælger at bruge vores salon kan du få den flotteste balayage i Hedehusene.

Vores dygtige frisører står klar til at give dig et helt nyt look, som hvis du var kommet direkte fra stranden. Derudover sørger vi for ekstra forkælelse, hvor du stille og roligt kan læne dig tilbage og nyde at der er nogen der tager god hånd om dig.

Kom forbi Diamond Cut og få en snak om hvordan din næste frisure skal se ud.

Det siger vores kunder

★★★★★

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook