Hårkur

Trænger du til afslapning og noget forkælelse?

Hos Diamond Cut kan du få en hårkur i Hedehusene, hvor du får rig mulighed for selvforkælelse. Vi ligger centralt i Hedehusene, på Vesterkøb 20.

Få en hårkur der passer til dit hår

Der findes ikke én hårkur til alle, derfor tilbyder vi flere forskellige hårkur produkter. Vi har samlet en række kvalitetsprodutker i vores salon, hvor du kan få en skøn behandling.

Vi har produkter til alle slags hårtyper. Ud fra din hårtype, finder vi frem til hvilken slags hårkur, der passer bedst til dig. Det kan være at du har meget tørt hår, der behøver mere fugt. Hvad end dit behov er, sørger vi får at du får et flot resultat, hvor dit hår bliver silkeblødt når du forlader vores salon.

Olaplex til dit hår

Vi bruger Olaplex til vores hårkur, denne kur er nemlig en af de mest effektive, da den går ind og arbejder intensivt i hårstråene. Olaplex går ind og genopbygger svovlbindinger og saltbindingerne i håret. Når håret styles med varme, hvad end det er med føntørrer eller glattejern, så vil disse bindinger blive nedbrudt. Ved at få en Olaplex behandling, vil man kunne mærke og se forbedringer i håret. Kom forbi og find ud af hvilken hårkur der er bedst til dig.

olaplex
Afspil video

Forkæl dig selv med en hårkur

Når du får en behandling i vores salon, lægger vi stor vægt på at du skal føle dig tilpas. Vi ønsker at være stedet hvor du kan afstresse og gå herfra med lækkert hår, der har fået en masse pleje.

Vi har sørget for hyggelige omgivelser, hvor du har god mulighed for at læne dig tilbage, imens vi forkæler dig med en hårkur. Vi serverer en god kop kaffe og et lille stykke chokolade imens.

Sæt dig selv først med en behandling i Hedehusene

Prioriter dig selv først og giv dig selv lidt forkælelse med en hårbehandling. Vi hjælper dig gerne med at holde dit hår velplejet og lækkert, samtidig med at du kan slappe af og få ladt dine batterier op.

Bestil tid tid nu på vores booking system eller ring på 46 59 49 49.

Det siger vores kunder

★★★★★

Følg os på sociale medier

Vi er sociale! Følg os og hold dig opdateret med de nyeste hår trends, farver og styles. Du kan også finde inspirationer til din næste behandling hos os.

Dette finder du bl.a. på vores Instagram og Facebook