Olaplex salon hårkur

Få repareret skadet hår med en Olaplex behandling hos Diamond Cut , Olaplex er en revolutionerede nyhed inden for frisørbranchen, og kan ikke sammenlignes med en salonkurbehandling eller andre hårkure på markedet. Du kan nu gå til frisøren med dit skadede hår og få det repareret. Olaplex genskaber nemlig hårets struktur, så du igen får dit smukke hår tilbage. 
Hos Diamond Cut kan du få en Olaplex behandling i forbindelse med en klipning, farvning, refleksbehandling, afblegning eller som en Olaplex stand-alone behandling.

Sådan virker Olaplex behandlingen
* Genskaber svovl- og saltbindingerne i håret med op til 99%
* Består af 3 forskellige Olaplex produkter,
* Olaplex No 1 & No 2 til salonbrug
* Olaplex Hair Protector No 3 til vedligeholdelse af behandling som hjemmebrug.

Få en Olaplex behandling.

Det nye hårprodukt Olaplex er et salonprodukt. Du kan få en Olaplex behandling i vores frisørsalon i forbindelse med fx en klipning. Olaplex kan desuden bruges sammen med hårfarvning, en refleksbehandling eller afblegning. Du opnår et langt bedre resultat ved at bruge Olaplex sammen med fx en hårfarve. Dit hår bliver stærkere og sundere, og farven vil holde længere. Har dit hår bare brug for ekstra pleje, kan du også få en kurbehandling med Olaplex. Håret bliver blødere, mere skinnende og nemmere at rede ud. En Olaplex behandling består af 2 professionelle salon produkter samt Olaplex No. 3 til hjemmebrug
Olaplex No 1 – Bond multiplier (kun til professionelt brug):
Olaplex No 1 indeholder 100 % af det verdenspatenterede aktive Olaplex-molekyle, der genopbygger svovl- og saltbindinger i hårets cortex med op til 99%. Håret styrkes og beskyttes. Kvaliteten på håret forbedres markant. Olaplex No 1 kan benyttes i forbindelse med alle kemiske behandlinger.
Olaplex No 2 – Bond Perfector (kun til professionelt brug):
Olaplex No 2 indeholder 15% af den samme ingrediens som Olaplex No 1. Olaplex No 2 er blot lavet som en creme, for at lettere kunne på føre den i håret. Dette step 2 i Olaplex processen, er nødvendigt for at opnå det bedste resultat med salon behandlingen.
Brug Olaplex Hair Protector No 3 efter salonbehandling
Brug Olaplex Hair Perfector No 3 efter salonbehandlingen 1 gang om ugen for at styrke dit hår yderligere. Den kan også bruges som en traditionel hårkur derhjemme, for at genopbygge håret. Indeholder 13% Olaplex. Vi anbefaler dog altid et få Olaplex salonbehandling for optimalt resultat.
Olaplex Hair Protector No 3 koster kr. 269,- for 100 ml.
Skadet og slidt hår bliver så godt som nyt
Selv om vores hår er stærkt, bliver håret slidt over tid. Mange udsætter også deres hår for forskellige skadelige påvirkninger, som øger risikoen for slitage. Er du en af de mange, som må sande, at du har været lidt for hård ved dit hår, vil du kunne glæde dig over det nye salonprodukt Olaplex. Nu er der virkelig hjælp at hente! Olaplex reparerer og forøger svovl- og saltbindingerne i dit hår via et patenteret molekyle. Selv meget slidt hår forvandles til smukt og velplejet hår. Ødelagt hår kan redes, men det afhænger også af, hvor stor skaden er. Her vil det ofte være en god idé også at få klippet håret.
Olaplex er ikke en alm. hårkur, men en molekylebehandling!
Men Olaplex må ikke forveksles med traditionel hårkur eller salon kurbehandling, da en Olaplex behandling IKKE efterlader håret silkeblødt eller super glansfuldt, men deriomd som nyt hår med et naturligt udseende og struktur.

Olaplex kan afhjælpe:

•    Kemisk skadet hår fx efter en forkert eller for hyppig farvning, afblegning eller permanent.
•    Solskadet og tørt hår fx efter et længere udlandsophold med stærk sol eller en lang varm sommer.
•    Skadet hår ved fx hyppig brug af med føntørrer, krøllejern, glattejern, o. lign.
•    Spaltede spidser
Hvad koster en Olaplex behandling
* En Stand-alone Olaplex behandling tager 45 minutter og koster 349,-Olaplex ifb med hårfarve, afblegning, permanent koster 349,- (pris
* Olaplex No 3 til hjemmebrug indeholder 100 ml. og koster 229-
* Ring og bestil tid til olaplax behandling på tlf: 46594949